Laureatii anului FRS 2018

Federatia Romana de Scrima a premiat in data de 06.12.2018, cei mai buni performeri din anul 2018, in cadrul unei ceremonii de inalta tinuta, desfasurata la salonul de evenimente Solange Ballroom din Bucuresti.
Evenimentul s-a bucurat de prezenta presedintelui Comitetului Olimpic si Sportiv Roman Mihai Covaliu, a secretarului general al forului olimpic George Boroi, ministrului tineretului si sportului Bogdan Matei, a campioanei olimpice Camelia Potec – vicepresedinte COSR si presedinte al Federatiei Romane de Natatie si Pentatlon Modern si a comandantului Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti, Pompiliu Bixi Mocanu.

Pe scena Solange Ballroom au pasit, pe rand, sportivi si antrenori de la toate categoriile de varsta, transmitand astfel un mesaj puternic despre prezentul si, mai ales, despre viitorul scrimei romanesti. La reusita actiunii au contribuit si momentele artistice sustinute de solistul Alin Grigore, care au alternat cu sesiunile de premiere si au creat o atmosfera de sarbatoare.

Multipla campioana europeana, mondiala si olimpica, spadasina Ana Maria Popescu, care a cucerit in 2018, la scurt timp de la revenirea in activitatea competitionala, medalia de argint la Campionatul Mondial de la Wuxi, China – performanta pentru care a fost desemnata drept „Sportivul anului 2018” la Federatia Romana de Scrima.

La categoria antrenori ai sportivilor U17ani, ”laureatul anului 2018” a desemnat Prof. Petrica Ungureanu.

www.frscrima.ro